YRITYS

Kristallipallo, jonka pintaan on kaiverrettu maapallon mantereet, sammaleella.

ASRO on innovatiiviseen teknologiakehitykseen erikoistunut tutkimus- ja suunnittelutoimisto, joka on perustettu vuonna 1999. ASRO toimii teollisuusasiakkaidensa kumppanina etenkin elektroniikan, sulautettujen järjestelmien ja erilaisten mittausteknologioiden osaajana vastaten asiakkaan tuotekehitysprosessin sovituista osa-alueista tai kokonaisuudesta – esiselvityksestä tuotannollistamisen suunnitteluun.

Teollisuusyritykset ovat saaneet kilpailuetua tuotekehityshankkeisiinsa hyödyntämällä ASRO:n osaamista esimerkiksi mittaus- ja datankäsittelyteknologiassa, teollisuusautomaatiossa, turvallisuusteknologiassa ja paikannusteknologioissa.

Yrityksellä on pitkä kokemus vaativista kansainvälisistä avaruusteknologiahankkeista, joissa se on ollut kehittämässä luotettavia ratkaisuja muun muassa säteilyn mittaukseen ja kamerajärjestelmiin.

ASRO:lla on käytettävissään Turussa sijaitsevien omien toimitilojensa ja laboratorionsa lisäksi puhdashuoneet ja monipuoliset erikoislaboratoriot laajan verkostonsa kautta.

ASRO:n henkilökunta koostuu intohimoisista teknologian kehittäjistä ja tutkijoista, jotka kaipaavat jatkuvasti uusia haasteita tuotekehityksen ja tutkimuksen parista.