Kumppanisi teknologiaratkaisuissa

ASRO on innovatiiviseen teknologiakehitykseen erikoistunut tutkimus- ja suunnittelutoimisto. ASRO toimii teollisuusasiakkaidensa kumppanina elektroniikan, sulautettujen järjestelmien ja erilaisten mittausteknologioiden osaajana.

Yrityksellä on lisäksi pitkä kokemus vaativista kansainvälisistä avaruusteknologiahankkeista, joissa se on ollut kehittämässä luotettavia ja uudenlaisia ratkaisuja muun muassa säteilyn mittaukseen ja kamerakennoihin.

 • grfhtd

  Teollisuusratkaisut

  ASRO:ssa on vankka kokemus erilaisten tuotekehitysprojektien läpiviennistä. Meillä on monipuolista osaamista muun muassa datan keruusta, paikannus- ja mittausteknologiasta, tuotekehityksestä ja ohjelmistokehityksestä. Olemme palvelleet sekä start-uppeja, että pitkän linjan toimijoita.

  Lue lisää

 • grfhtd

  Avaruusteknologia

  ASRO:lla on pitkä kokemus kansainvälisistä hankkeista, joissa se on ollut kehittämässä luotettavia avaruuslaitteita sekä ohjelmistoja avaruusteknologian vaatimusten mukaan. Olemme suunnitelleet sovelluksia muun muassa hiukkassäteilyn ilmaisimiin, sulautettuihin järjestelmiin sekä avaruusromun havainnointiin.

  Lue lisää